vrijdag 19 oktober 2012

Euro Truck Simulator 2 Uitgebracht

Het heeft erg lang geduurd maar dan is het eindelijk zover. Zojuist is de demo van Euro Truck Simulator 2 online gezet. Tevens is het mogelijk om de game te kopen.

Ga naar de website om de demo te downloaden en/of het spel gelijk te kopen.

Veel plezier!

donderdag 18 oktober 2012

Promo Trailer

SCS Software heeft zojuist de promo trailer van Euro Truck Simulator 2 online gezet. Het ziet er veel belovend uit, morgen zullen wij de game kunnen spelen.

vrijdag 5 oktober 2012

Euro Truck Simulator 2 Website

Zojuist is de officiële website van Euro Truck Simulator 2 online gezet. De demo zal a.s. 19 oktober 2012 online gezet worden.

donderdag 4 oktober 2012

Euro Truck Simulator 2 Goud!

De basis van Euro Truck Simulator 2 is afgerond. Het spel kan nu geproduceerd worden en aan alle verkooppunten worden uitgedeeld.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor SCS Software, aldus SCS Software zelf. Ze hebben nu de tijd om het rustig te vieren. Ze geven aan dat ze nog wel een lange weg te gaan hebben.

Met een "lange weg" bedoelen ze het feit dat Euro Truck Simulator 2 nu op versie 1.0.0 zit. Maar SCS Software heeft nog zoveel plannen om te verbeteren dat er nog wel maanden aan updates gesleuteld kan worden. Ze gaan er op dit moment zelfs vanuit dat er op de dag van release al een patch klaar staat. Deze is dan gelijk te installeren. Eventueel wordt er ook gedacht om DLC's of uitbreidingen uit te brengen, zodat er een duurzaam business model ontstaat. Ze geven aan dat ze erg beperkt zijn in de mogelijkheden, financiën zijn hierbij het probleem. Hoe meer financiële ondersteuning, hoe meer personeel er ingezet kan worden.

Voor ons als fans is dit natuurlijk ook een prachtige dag. Eindelijk komt er een truck simulator op de markt die weer erg vernieuwend zal zijn.

maandag 1 oktober 2012

Blog Update

Deze blog zal in de toekomst weer gebruikt worden voor de basis informatie over Euro Truck Simulator 2.

Voor de meest uitgebreide informatie verwijs ik jullie op dit moment door naar:
WWW.TRUCKSIMULATORS.NL


MVG
ETS2_Blog