zaterdag 29 december 2012

Euro Truck Simulator 2 Game van het Jaar!

Euro Truck Simulator 2 is verkozen tot beste simulatie game van het jaar 2012 door PC Gamer. SCS Software is erg blij met de prijs.

De Britse uitgever Excalibur Publishing heeft al een video online gezet, waar het certificaat van “Beste Simulator Game” in is verwerkt. De video geeft een introductie van het spel voor de leken onder ons.

Bekijk de video op TSPortal.nl

dinsdag 25 december 2012

SCS Software in 2013

SCS Software heeft vandaag veel losgelaten over de plannen voor 2013 en verder. De CEO Pavel Sebor krijgt veel mee van mogelijke speculaties na zijn laatste bericht over nieuwe dingen die te verwachten zijn. Nu gooit hij er nog “een schepje boven op” door in te gaan op de speculaties.

De CEO geeft aan dat het team geheel anders in elkaar gezet wordt...

Lees het volledige bericht op TSPortal.nl

vrijdag 21 december 2012

Volvo Licentie

SCS Software heeft een video vrijgegeven van geluids opnames. In deze opnames wordt een Volvo truck uitbundig getest op een ijzige ondergrond. Bij het officiele bericht van SCS Software wordt er gezegd: “Looks like we are going to welcome Volvo brand into ETS2.” Het ziet er...

Lees het volledige bericht op TSPortal.nl

donderdag 20 december 2012

SCS Software Forum

SCS Software heeft in alle rust een eigen forum gelanceerd. Op de website forum.scssoft.com is het forum te vinden. SCS Software heeft aangegeven bewust gekozen te hebben voor een rustige release. Zodat er geëxperimenteerd kan worden met de forum indeling en moderators...

Lees het volledige bericht op TSPortal.nl