donderdag 4 oktober 2012

Euro Truck Simulator 2 Goud!

De basis van Euro Truck Simulator 2 is afgerond. Het spel kan nu geproduceerd worden en aan alle verkooppunten worden uitgedeeld.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor SCS Software, aldus SCS Software zelf. Ze hebben nu de tijd om het rustig te vieren. Ze geven aan dat ze nog wel een lange weg te gaan hebben.

Met een "lange weg" bedoelen ze het feit dat Euro Truck Simulator 2 nu op versie 1.0.0 zit. Maar SCS Software heeft nog zoveel plannen om te verbeteren dat er nog wel maanden aan updates gesleuteld kan worden. Ze gaan er op dit moment zelfs vanuit dat er op de dag van release al een patch klaar staat. Deze is dan gelijk te installeren. Eventueel wordt er ook gedacht om DLC's of uitbreidingen uit te brengen, zodat er een duurzaam business model ontstaat. Ze geven aan dat ze erg beperkt zijn in de mogelijkheden, financiën zijn hierbij het probleem. Hoe meer financiële ondersteuning, hoe meer personeel er ingezet kan worden.

Voor ons als fans is dit natuurlijk ook een prachtige dag. Eindelijk komt er een truck simulator op de markt die weer erg vernieuwend zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten